معرفی گوشی های سانترال

 

در زمان راه اندازی سازمان ها و شرکت ها انتخاب سیستم تلفنی مناسبی که هم نیازهای مجموعه را مرتفع سازد هم از نظر هزینه مقرون به صرفه باشد مورد توجه مدیران هر مجموعه ای می باشد. در مطلب راهنمای خرید سانترال توضیحات کلی در مورد مسائل مربوط به انتخاب سانترال پاناسونیک ارائه شد و همچنین در مطلب راهنمای خرید voip توضیحات مربوط به انتخاب مرکزتلفن ip ارائه گردید که در صورت تمایل میتونید این مطالب را دنبال نمایید.

در این مطلب سعی داریم توضیحاتی در مورد گوشی تلفن های سانترال داشته باشیم تا در زمان خرید با توجه به نیاز کاربران بتوانیم گوشی مناسب رو انتخاب نماییم. در ادامه به سه نوع تلفن سانترال آنالوگ، هایبرید و دیجیتال اشاه کرده و اونها رو در قابلیت های کلی با هم مقایسه می کنیم.


الف) گوشی تلفن آنالوگ

تلفن های آنالوگ، گوشی تلفن هایی هسند که با یک زوج سیم به ساترال متصل می شوند. این گوشی در اکثر مدل ها گوشی هایی ارزان تر از دیگر سری تلفن ها می باشند. مدل هایی مثل s500، s580، s880 نمونه ای از تلفن های آنالوگ می باشند. این تلفن ها در مدل های بالاتر قابلیت دریافت کالرآیدی را روی همان زوج سیم تماس دارای می باشند و با توجه به قیمت ارزان گزینه مناسبی برای لایه کارمندی سازمان می باشند.

ب) گوشی تلفن هایبرید

گوشی تلفن های هایبرید دارای دو زوج ارتباطی بوق و دیتا با سانترال می باشند. این گوشی ها علاوه بر امکان گفتگو امکان دریافت و ارسال دیتا از طریق کلیدهای قابل برنامه ریزی مانند شماره گیری سریع (speed dial)، مشاهده وضعیت تماس داخلی های دیگر (blf) و غیره ... می باشد. گوشی 7730 از نمونه گوشی های هایبرید می باشد.

ج) گوشی تلفن دیجیتال

گوشی های دیجیتال داری یک زوج ارتباطی با سانترال می باشد که به صورت توامان انتقال صدا و دیتا را از این طریق انجام میدهند. گوشی های دیجیتال امکان اضافه کردن یک گوشی دیجیتال دیگر را از طریق پورت خروجی تعبیه شده روی گوشی دارند و در عمل با داشتن یک زوج سیم اربتاطی دیجیتال با سانترال امکان فعال کردن دو گوشی را برای ما فراهم می کنند. گوشی های 7665، 333، 343 از سری گوشی های دیجیتال پاناسونیک می باشند.

حالا که با تفکیک گوشی های سانترال از نظر فنی آشنا شدیم لازم است بدانیم که هر کدام از این طبقه بندی ها برای ارتباط با سانترال کارت داخلی مخصوص به خود را دارند یا به عبارت آمیانه هر گوشی تلفنی به هر سانترالی نمی خورد پس لازم هست حتما در زمان انتخاب گوشی تلفن و دستگاه سانترال این موضوع را بررسی نماییم و یا از کارشناسان و متخصصین پاناسونیک مشاوره بگیریم.

جدای از این طبقه بندی که در زمان تهیه و راه اندازی سانترال لازم است مورد توجه قرار داده شود. طبقه بندی دیگری از نظر کاربری برای گوشی های سانترال وجود دارد که قرار دادن محصولات در سه بخش کارمندی، مارشناسی و منشی و مدیریتی می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر مطلب مربوط به مقایسه تلفن های کارمندی و منشی مدیریتی را دراینجا دنبال نمایید.

خواندن 7991 دفعه

HEADER 

#
اسداله اسداللهی 14 اسفند 1396
سلام خسته نباشید من گوشی دیجیتال 7436 دارم منتهی از خروجی تعبیه شده داخلی آنالوگ میده اگر ممکنه راهنمایی فرمایید
#
کیمیا ارتباط 15 اسفند 1396
سلام
در manual تلفن میگه خروجی گوشی انالوگ میدهد ولی بنده از این تلفن استفاده نکردم و البته مدت هاست که تولید نمی شود.
#
وحید 31 شهریور 1399
باسلام
میخواستم بدونم هنگام سوکت زدن خط تلفن سیم را از روکش لخت کرد کافی یا مس سیم مشخص باشه؟
#
کیمیا ارتباط 01 مهر 1399
سلام
روکش اصلی باید جدا شود ولی روکش خود رشته سیم نیاز نیست
#
وحید 02 مهر 1399
سلام سوکت میزنم ولی بوق شنیده نمیشه؟ مشکل از کجاست؟
#
کیمیا ارتباط 02 مهر 1399
سلام
ابتدا خط تلفن را مستقیم به گوشی وص کنید شاید خط قطع باشد یا پریز درست انتقال داده نشده باشد.
#
وحید 02 مهر 1399
سلام خط وگوشی سیم دیگه امتحان مشکلی نداره ، اگه امکان داره فلیم سوکت زدن خط تلفن برام ارسال کنید
#
کیمیا ارتباط 03 مهر 1399
به مطلب زیر مراجعه کنید.
http://goo.gl/n9H9cg

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره ما

کیمیا ارتباط هوشمند با هدف بومی سازی راهکارهای نوین ارتباطی و مخابراتی جهت افزایش کیفیت ارتباطات سازمان ها و مراکز اقتصادی با پشتوانه یک دهه فعالیت های مخابراتی و ارتباطی در سال 1393 پا به عرصه کسب و کار نهاد.

تماس با ما

آدرس : تهران، اقدسیه،  بزرگراه ارتش، نرسیده به مینی سیتی، پلاک 22 (مجتمع میلاد)، ورودی 1، واحد 16

تلفن : 02122446068 خط ویژه

موبایل : 09022446068 

ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

22451821
بالا