صفحه نمایش : 3 خط با 24 کاراکتر
کلید قابل برنامه ریزی : 24 کلید قابل برنامه ریزی
قابلیت کلیدهای dss : شماره گیری سریع، blf، شنود و .....
دکمه تکرار تماس : دارد
تغییر صدای زنگ : دارد
قابلیت انتقال تماس : دکمه میانبر دارد
رنگ های گوشی : مشکی
پورت هدست : دارد
اسپیکر : دارد
تعداد کلید نرم افزاری : 3 کلید
تعداد کلید جهت نما : 2 کلید
اطلاعات سایت پاناسونیک در مورد این گوشی
- Compatible with Panasonic KX-TD816, KX-TD1232, KX-TD500 Phone Systems
- Can be reused on Panasonic KX-TDA50G, KX-TDA100, KX-TDA200, KX-TDA600, KX-TDE100, KX-TDE200, KX-TDE600, KX-NCP500 and KX-NCP1000 Telephone Systems on a Digital Extension Port, Requires Larger or Extra Power Supply depending upon system
- 3-Line 24 Character LCD Readout with 3 Soft Keys
- 24 Programmable Line Buttons
- Jog Dial Control provides easy access to both system and personal speed dial lists, controls speaker and handset volume/contrast
- XDP (eXtra Device Port) Jack- Allows you to connect a Single Line Phone or Device to the phone as an additional extension, or as the same extension
- Hands-Free Speakerphone
- Whisper Off-Hook Call Announce (WOHCA)
- Automatic Redial
- Auto Answer/Mute
- Shift Key
- Headset Compatible with Amplifier

HEADER
ممکنه مراحل و طریقه برنامه ریزی دکمه های داخلی را برای گوشی kx-t7433 به من توضیح دهید
برای تنظیمات کلید های قابل برنامه ریزی تلفن KX-T7433 شما ابتدا کلید program را زده و بعد دو مرتبه عدد 9 را شماره گیری نمایید. حالا کلید dss مورد نظر خود را انتخاب کنید و پس از آن شماره داخلی مورد نظر را وارد نمایید و نهایتا کلید store را برای ذخیره کردن تنظیمات کلید dss بزنید.
موفق باشید
من یک دستگاه kx-t7433 داخل شرکت دارم ، قبلا کلیدهای dss داخلی را برنامه ریزی کردم . در حال حاضر میخوام اگه خط طرف مقابلم مشغول باشه چراغ کلید dss که قرمزم هست روشن بشه تا متوجه بشم خط اشغاله .
با تشکر بهادری
با همین تنظیمات one-touch قابلیت blf روی گوشی فعال میشه منتها باید در نظر داشته باشید که قابلیت blf باید توسط مرکز پشتیبانی شود. همچنین از پورت دیجیتال تلفن استفاده کرده باشید. البته من در حال حاضر 7433 در دسترس ندارم براتون تست کنم ولی موضوعی که گفته شد در مورد عموم تلفن های پاناسونیک صادق می باشد.
ابتدا کلید program را بزنید --> عدد 9 را دو مرتبه وارد نمایید --> کلید dss مورد نظر را فشار دهید --> شماره داخلی را وارد می کنید --> کلید ذخیره وارد نمایید --> مجددا کلید program را بزنید.
موفق باشید
دستگاه prog شده و از قابلیت one-touch استفاده می کنم ولی زمانی که خط داخلی اشغال میشه متاسفانه چراغ قرمز کلید dss روشن نمیشه .
البته prog اکثر مدل های panasonis یکی هستش .
در صورت دسترس بودن دفترچه راهنمای فارسی لطفاً به ایمیلم ارسال کنید .
باتجدید احترام
خیر این گوشی دیجیتال هست و روی سانترال ای دیجیتال قابل استفاده می باشد.
ميخواستم بدونم تلفنهاي سانترال مثلا همين T7433 به صورت معمولي كار نمي كنند
حتما باید به دستگاه سانترال پشتیبانی کننده از این گوشی متصل شود.
این گوشی با سانترال ۳۰۸هم کار می کنه؟