راه اندازی سیستم تلفنی پاناسونیک و انتقال خطوط داخلی از طریق اینترنت برای گروه بازرگانی ترکسان در دی ماه سال 95 توسط واحد فنی کیمیا ارتباط صورت پذیرفت. گروه بازرگانی ترکسان در حوزه کالای خواب و امور بازرگانی فعالیت دارد و دفتر این شرکت واقع در کرج 45 متری گلشهر، بلوارپونه می باشد. گروه بازرگانی ترکسان دفتر دیگری در همان منطقه گلشهر دارد که نیاز به تماس داخلی بین دو دفتر در این پروژه مد نظر بوده قرار گرفت.
یک دستگاه سانترال پاناسونیک در دفتر مرکزی قرار گرفت و از طریق ارتباط رادیویی بین دو دفتر با دو گیتوی VOIP 4 داخلی دفتر اصلی به دفتر دیگر انتقال پیدا کرد. با این کار ارتباط داخلی و تماس تفنی از طریق ارتباط رادیویی بین دو نقطه صورت پذیرفت.
در این پروژه یک دستگاه سانترال کم ظفیت پاناسونیک به همراه کارت ارتقا برای دفتر مرکزی در نظر گرفته شد و از طریق دو گیتوی FXO و FXS نیوراک 4 داخلی دفتر مرکزی به دفتر دیگر انتقال داده شد.
HEADER
لطفا با شماره تماس شرکت ترکسان تماس بگیرید. همکاری کیمیا ارتباط با شرکت ترکسان در حوزه راه اندازی سیستم تلفنی سانترال و ویپ بوده است