مودم e1

سال ها خطوط آنالوگ ارتباط مشترکین را با سوییچ های مخابراتی برقرار می کردند. کمتر از دو دهه می باشد که خطوط شهری دیجیتال به صورت تجاری و برای مشترکین قابل ارائه شده است.  یکی از معایب خط شهری آنالوگ محدودیت در برقراری چند تماس با یک خط می باشد یعنی در صورتی که با یک خط آنالوگ در حال گفتگو باشیم امکان برقراری یک تماس دیگر با این خط ممکن نمی باشد.

حال فرض کنید یک سازمان برای داشتن ظرفیت 40 تماس در لحظه نیازمند خرید 40خط آنالوگ با شماره های متفاوت می باشد، هرچند با امکان روتاری قابلیت معرفی یک شماره به مشتریان وجود دارد ولی در واقع ما تماس های ورودی را روی 40 خط مجزا دریافت می نماییم و در زمان برقراری تماس از داخل سازمان با بیرون عملا با 40 شماره جداگانه تماس برقرار می نماییم. خطوط دیجیتال برای رفع این مشکل و  افزایش ظرفیت تماس با یک سر شماره واحد به صورت تجاری عرضه شده اند. از توضیح در مورد ویژگی ها و شرایط انتخاب یک خط پر ظرفیت e1 خودداری نموده و علاقه مندان را جهت آشنایی بیشتر با خط E1 به مطلب مربوطه ارجاع می دهم.

مودم e1 چیست

برای برقراری ارتباط خط دیجیتال از سوییچ مخابراتی تا مشتریک نیاز به دو مودم داریم یک مودم سمت مشترک و یک مودم سمت سوییچ مخابراتی، این مودم های e1 کار انجام مدولاسیون سیگنال آنالوگ به دیجیتال را انجام می دهند. همانطور که می دانیم زوج سیم های مخابراتی انتقال سیگنال را به صورت آنالوگ صورت می دهند پس برای تبدیل به سیگنال دیجیتال از این مودم ها استفاده می شود. همان طور که مودم های اینترنت با عنوان فنی adsl شناخته می شوند مودم های e1 با عوان فنی shdsl شناخته می شوند.

انواع مودم E1

این مودم ها برای دو شرایط مجزا یعنی سمت سوییچ مخابراتی و سمت مشترک ارائه می شوند. یعنی مودم e1 سمت مشترک را نمی توان در سمت سوییچ و در مرکز مخابارتی و یا بالعکس مورد استفاده قرار داد. طبقه بندی دیگر این مودم ها بر اساس رومیزی بودن یا به صورت شلف و کارت بودن می باشد. مودم e1 دسکتاپ یا رومیزی برای زمان هایی که یک لینک e1 داریم مناسب تر بوده و مودم های شلف و کارتی برای زمانی که ممکن است از چند لینک e1 بخواهیم در یک نقطه استفاده نماییم مناسب تر می باشند.

تقسیم بندی دیگر این مودم ها بواسطه تک زوج (1pair) و دو زوج (2pair) بودن این مودم ها می باشد. تک زوج یا دو زوج بودن مودم ها بر اساس فاصله ایی که مشترک با مرکز مخابارتی دارد تعیین می شود وقتی فاصله مشترک با مرکز مخابارتی از یک حدی بیشتر باشد و یا نویز و اختلال محیطی سبب تضعیف سیگنال در سمت مشترک شود از مودم های 2pair استفاده می شود.

روش نصب مودم e1

نحوه قرار گرفتن این مودم ها در سیستم تلفنی به این ترتیب می باشد که خط یا خطوط مخابراتی ابتدا داخل مودم e1 رفته و سپس خروجی مودم به کارت pri در سانترال پاناسونیک و یا کارت e1 در سیستم تلفنی استریسک متصل می شود. خروجی مودم بر اساس نوع مودم و کارتی که استفاده می نماییم می تواند از طریق کابل کوآکسیال و یا از طریق کابل شبکه به کارت تلفنی متصل شود. معمولا برای استفاده مودم هایی که خروجی کوآکسیال دارند روی کارت های که پورت شبکه دارند از مبدل هایی به نام بالون استفاده می شود.

e1 modem

 

بالون چیست

بالون یک مبدل ارتباطی برای تبدیل فیش های کواکسیال به خروجی شبکه (rj45) می باشد. دو کابل کوآکسیال ارسال و دریافت دیتا ابتدا به بالون متصل شده و با کابل شبکه از خروجی rj45 مودم ارتباط بالون با کارت e1 برقرار می شود. برای روشن تر شدن نحوه پیکربندی مودم e1 به شکل بالا توجه نمایید.

از چه برندی مودم را تهیه کنیم

برند مودم e1 بر اساس سوییچ مخابراتی مرکز مخابرات محل مشترک تعیین می گردد. در ایران مناطق مختلف مخابراتی از سوییچ های متفواتی استفاده می نمایند ولی غالبا مودم های یا باید برند زیمنس (siemens) باشند و یا برند واتسون (watson) باشند. برای آگاهی از برندی که باید تهیه نماییم کافیست از کارشناس مربوطه در مرکز مخابراتی محل شرکت موضوع استعلام شود. در ادامه مدل های مختلف را مشاهده و برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه محصول مورد نظر مراجعه نمایید.

درباره ما

کیمیا ارتباط هوشمند با هدف بومی سازی راهکارهای نوین ارتباطی و مخابراتی جهت افزایش کیفیت ارتباطات سازمان ها و مراکز اقتصادی با پشتوانه یک دهه فعالیت های مخابراتی و ارتباطی در سال 1393 پا به عرصه کسب و کار نهاد.

تماس با ما

آدرس : تهران، اقدسیه،  بزرگراه ارتش، نرسیده به مینی سیتی، پلاک 22 (مجتمع میلاد)، ورودی 1، واحد 16

تلفن : 02122446068 خط ویژه

موبایل : 09022446068 

ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

22451821
بالا